kako izbrati zaročni prstan

Kako izbrati prstan zanjo – 4 nasveti

Poglejte njen trenutni nakit, da ugotovite njene splošne želje. Izbira prstana je zapletena – če želite dobiti nekaj, kar ji je všeč, pa tudi presenetiti. Najboljši način za to je, da ugotovite, katere druge prstane in nakit najraje nosi.

Ni vam treba biti strokovnjak za nakit. Namesto tega bodite pozorni na naslednje lastnosti:

  • Slog: Ali ima raje pisane, živahne kose ali podcenjene, stroge in tradicionalne sloge?
  • Barva: Katere barve kamnov gravitira? Ali se nagiba k barvam ali na splošno v belih, srebrnih in zlatih barvah ohranja preproste stvari?
  • Pasovi: pas je kovina, ki drži kamenje na svojem mestu. Ali si prizadeva za srebro, zlato ali belo? Ali jo zanimajo bolj zabavni, bolj oblikovani materiali in materiali?
  • Velikost: Kako veliki so kamni ali kosi na večini njenega nakita? Ali ima rada manjše, bolj neopazne dragulje ali velike in bleščeče prstane?

Z namigi, družino in prijatelji poiščite ideje za potencialne zaročne prstane. Tudi če si dobro pregledate njen trenutni nakit, imajo številne ženske posebne ideje o popolnih zaročnih prstanih. Ko se bližate odločitvi razmislite:

  • Dajte komentar o zaročnem prstanu prijateljice in hkrati vprašajte njene želje. Lahko rečete nekaj takega: “Mislim, da je bil Marijin zaročni prstan nekoliko nenavaden. Kaj misliš?”
  • Prosite svojo družino in prijatelje za ideje. Je z njimi govorila o prstanih ali draguljih, ki so ji všeč?
  • Ugotavljanje njenega stališča do diamantov. Je strasten zagovornik pravične trgovine in človekovih pravic? Kot del vašega postopka izbire poiščite reciklirano zlato in bodite previdni pri nakupu diamantnih prstanov.

Pogovorite se z njo o alternativnih kamnih, če mislite, da jo diamanti ne zanimajo. Diamanti predstavljajo skoraj 90% vseh prodanih zaročnih prstanov, vendar niso edina možnost. Številni ljudje, ki jih odvrnejo nezakoniti “krvni diamanti”, nizka lastna vrednost diamantov (ki jih podjetja umetno napihnejo) in relativna pogostnost diamantnega obroča so se odločili za alternativne kamne.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja