Iskalnik po produktih

 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

Blagovne znamke

 dolce_vita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kontaktne informacije

Slovenska 54
          1000 Ljubljana

+386 30 590 130

 E- pošta:

dermocosmetics@mediforma.si

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

 
 

Dolce Vita

Dolce Vita

Mediforma Commodities

Podjetje Mediforma je bilo ustanovljeno leta 2005 in se že več let razvija ter raste na trgu Slovenije in Hrvaške. Z odličnimi rezultati in na pobudo gospoda Marka Turčiča je bila leta 2016 ustanovljena nova dejavnost Mediforma Commodities.

Uvoz, izvoz in distribucija sladkorja postajajo pomemben dejavnik za rast in razvoj Mediforme, družba pa je v zadnjih dveh letih dosegla dvomestno rast. Mediforma že tretje leto uspešno plasira sladkor priznanih proizvajalcev iz regije in Evrope vodilnim trgovskim podjetjem in živilski industriji.

V naši ponudbi imamo 25 kilogramske in 50 kilogramske vreče, big bag, cisterne in drugi sladkor za industrijo.

Leta 2017 je Mediforma na trgih Hrvaške in Slovenije uspešno uvedla novo blagovno znamko kilogramskega sladkorja Dolce Vita. Dolce Vita se nahaja na policah naših vodilnih prodajnih verig v Sloveniji in na Hrvaškem, kot so Mercator, Plodine, Lidl in drugi.

Nova vizija in razvejanost dejavnosti sta na več načinov pozitivno vplivala na poslovne rezultate podjetja.

Vrhunski rezultati in kakovost rasti so uvrstili Mediformo med 100 najhitreje rastočih podjetij ljubljanske regije in na področju celotne Slovenije v letu 2017.

Mediforma se želi razviti v vodilnega evropskega dobavitelja blaga za široko potrošnjo ter razviti dolgoročno in zanesljivo partnerstvo s proizvajalci in vsemi vodilnimi akterji v distribucijskih verigah sladkorja in drugih proizvodov v regiji.

 

dolce_vita_pakiranje_1kg

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.