vrtno pohištvo 53

Vrtno pohištvo in garniture za majhen vrt

Zelenje okoli meje hiše ji daje privlačno avro in je dobro tudi za njene prebivalce. Okrasne rastline za cvetje v pisanih lončkih po obodu hiše in na trati ustvarjajo prijetno okolje za družino, da se sprosti zvečer ali zgodaj zjutraj. Ne glede na to, ali imate majhen ali velik vrt , je brez ustreznega pohištva nepopoln.

Medtem ko ga podrobnosti, kot so fontane, rastline, okraski za vrt in druge podrobnosti, polepšajo, lahko pohištvo postane prava zunanja cona za sprostitev. Nekateri radi izdelujejo samostojno vrtno pohištvo, medtem ko nekateri raje stilsko, izdelano iz trdnih materialov, ki jih ni treba vnašati vsak dan. Torej je nekaj privlačnih idej za vrtno pohištvo, ki jih je mogoče umetno namestiti v regiji in povečati ali zmanjšati, da bi zadostili zahtevam.

Imate majhen vrt? To vas ne sme odvrniti od uživanja v njegovi lepoti in čudovitem zelenju na prostem. Oglejte si to pametno palubo in vgrajeno klop iz obnovljenega lesa, ki je udobno opremljena s precej blazinami? Škatla pod sedežem je namenjena shranjevanju, blazine pa lahko uporabljate le, če stanovalci verjetno uporabljajo vrtno garnituro. Urejena ureditev, ki ne zahteva denarja ali časa za vzdrževanje.

Enostaven način personalizacije majhnega prostora za posedanje, da uživate v zelenju, ne da bi se morali bati v notranjost zaradi dežja ali sonca, je uporaba lahkega bambusovega pohištva na tradicionalni taki verandi. Tu se lahko sprostite in si privoščite skodelico ali se dolgo pogovarjate o zanimivih temah.